|
|
|
Kabeljauw met fijne tuinkruiden |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 2 personen:- 2 moten diepvries-kabeljauwfilet à 200 g
- 300 g champignons
- 1 ui
- 2 theelepels bieslook
- 2 theelepels peterselie
- 2 eetlepels paneermeel
- 50 g boter
- 1 glas droge, witte wijn
|
|
bereiding: |
|
|
- Verwarm de oven voor op 220?C.
- De visfilets bestrooien met zout en peper naar smaak.
- Hak de champignons, de ui, de bieslook en de peterselie fijn.
- Strooi een derde van het mengsel op de bodem van een ovenschotel, leg de kabeljauwfilets erop en schep de rest van het mengsel op de filets.
- Het geheel overdekken met de paneermeel, de boter - in stukjes - toevoegen en de wijn om de vis gieten.
- Plaats de schotel gedurende 35 minuten in de hete oven. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|