laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kabeljauw met fijne tuinkruiden
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:
  • 2 moten diepvries-kabeljauwfilet à 200 g
  • 300 g champignons
  • 1 ui
  • 2 theelepels bieslook
  • 2 theelepels peterselie
  • 2 eetlepels paneermeel
  • 50 g boter
  • 1 glas droge, witte wijn
  bereiding:
    - Verwarm de oven voor op 220?C.
- De visfilets bestrooien met zout en peper naar smaak.
- Hak de champignons, de ui, de bieslook en de peterselie fijn.
- Strooi een derde van het mengsel op de bodem van een ovenschotel, leg de kabeljauwfilets erop en schep de rest van het mengsel op de filets.
- Het geheel overdekken met de paneermeel, de boter - in stukjes - toevoegen en de wijn om de vis gieten.
- Plaats de schotel gedurende 35 minuten in de hete oven.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats