laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Dubbeldekker van notenbrood met rosbief
  ingrediënten:
   

    4 sneetjes notenbrood
    boter
    12 blaadjes eikenbladsla
    1-2 plakjes rosbief
    zout
    peper
    1 kleine rode ui
    2 eetlepels kappertjes
    verse basilicum
  bereiding:
    Bestrijk voor 2 personen 4 sneetjes notenbrood dun met boter en verdeel er 12 blaadjes eikenbladsla over. Drapeer op elk sneetje 1-2 plakjes rosbief en maal er zout en peper boven. Verdeel hier 1 kleine rode ui in flinterdunne ringen en 2 eetlepels kappertjes over. Leg voor ieder twee sneetjes op elkaar en garneer met dunne reepjes verse basilicum.

Bereidingstijd: 10 minuten
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats