laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Aspergelasagne
  ingrediënten:
   

    500 gram groene asperges
    2 zakjes Saus voor Asperges
    75 cc (ml) witte wijn
    125 gram geraspte Parmezaanse kaas
    125 gram lasagnebladen
  bereiding:
    Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180° (heteluchtoven 165°C).
Kook de asperges 7 minuten in kokend water met wat zout.
Maak de Saus voor Asperges volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de wijn en 75 gram van de kaas erdoor.
Schep een dun laagje saus over de bodem van een lasagneschaal.
Beleg met de helft van de lasagnebladen.
Verdeel de asperges over de lasagnebladen. Schep 2/3 van de sas over de asperges en dek af met de overgebleven lasagnebladen.
Verdeel de rest van de saus over de lasagne en bestrooi de rest met kaas.
Bak de lasagne in ca. 25-30 minuten goudbruin en gaar. Haal de lasagne uit de oven en laat een paar minuten staan. Snijd de lasagne met een heel scherp mes in vier stukken.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats