laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Shoarmaschotel
  ingrediënten:
   

    600 gram shoarma
    1 zak rosti (diepvries)
    400 gram sperziebonen
    1 flesje cajun-cocktailsaus (Calve)
    boter
    peper en zout
    provencaalse kruiden
    100 gram geraspte kaas
  bereiding:
    Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal de sperziebonen af, breek ze en kook ze beetgaar in 10 minuten. Laat de rosti goed ontdooien en bak het los en lichtbruin in 15 minuten. Breng de rosti op smaak met peper, zout en kruiden.

Bak ondertussen het shoarmavlees gaar in een beetje boter.

Vet de ovenschaal in. Leg het shoarmavlees op de bodem, daarop de sperziebonen gevolgd door de rosti. Bestrooi met geraspte kaas. Bak in 20 minuten gaar in de oven.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats