laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Cappuccino / Chocoladecoupe
  ingrediënten:
   
  • 2 eetlepels poedersuiker
  • 4 eetlepels chocoladesaus (flesje)
  • 1/2 dl hete sterke (espresso) koffie
  • 1 dl slagroom
  • 1/4 liter vanilleroomijs
  • 4 chocoladesticks melk
  bereiding:
    - Los 1 eetlepel poedersuiker en 2 eetlepels chocoladesaus op in de versgezette koffie. Laat dit mengsel afkoelen. Klop in eenkom de slagroom stijf met 1 eetlepel poedersuiker. Spel de helft van de het koffie/chocolademengsel door de room.
- Schep de helft van de room in 2 hoge wijde coupes. Schep er wat chocoladesaus op en dan het vanilleroomijs. Schenk de rest van het koffie/chocolademengsel en de chocoladesaus erover. Schep de rest van de room erover en garneer met de chocoladesticks.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats