laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Surinaamse kippensoep
  ingrediënten:
   
  • 250 gram kip
  • 1 ui of 4 sjalotjes
  • 1 tomaat
  • zout of 2 bouillonblokjes
  • 5 pimentkorrels
  • 50-75 gram vermicelli
  • 5 takjes selderij
  bereiding:
    - Deze soep kan het beste worden klaargemaakt op de dag dat u kip eet.
- De bouillon trekt u namelijk van de niertjes, de pootjes, lever, hart etc.
- U kunt natuurlijk ook gewoon kippepoulet gebruiken.
- Van de kip bouillon trekken.
- Als het vlees goed gaar is, in ca anderhalf uur, de gesnipperde ui, de klein gesneden tomaat, zout of bouillonblokjes en de pimentkorrels erbij doen.
- De vermicelli de aangegeven tijd laten meekoken en op het laatste moment de gesnipperde selderij toevoegen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats