laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Biefstuk peterselie-risotto
  ingrediënten:
   
  • 8 biefstukjes van elk 100 g
  • 300 g ui
  • 400 g rijst
  • 80 g boter
  • 4,5 dl runderbouillon
  • 1,5 dl droge witte wijn
  • 4 bosjes bladpeterselie
  • 50 g parmezaanse kaas
  • zout, versgemalen peper
  bereiding:
    - Schil en snipper de uien. Breng de bouillon aan de kook.
- Smelt 50 g boter in een kookpan. Fruit de uien glazig. Voeg de rijst toe, roer om.
- Giet de bouillon en de wijn bij de rijst. Doe het deksel op de pan. Laat 15 min. sudderen. Roer niet om.
- Spoel de peterselie, knijp het water uit. Hak fijn en doe onder de rijst
- Geef er de parmezaanse kaas apart bij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats