laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Asperges met hazelnootboter
  ingrediënten:
   
  • 2 kg. Asperges
  • 20 gr. Zout
  • 50 gr. Boter
  • 60 gr. Hazelnoten gepeld en licht gerookt
  • 100 gr. Boter
  • 1 theel. Peterselie
  • 1 theel. dragon
  • 1 theel. Bieslook
  bereiding:
    - Leg 100 gram boter op een schoteltje om ze op kamertemperatuur te laten komen
- Gaar de asperges
- Maak terwijl de asperges staan te garen, de hazelnoten zeer fijn in een mixer of koffiemolen
- Was de peterselie, de dragon en de bieslook zeer fijn (De kruiden kunnen ook in een kopje gedaan worden en dan met een keukenschaar worden fijngeknipt)
- Roer de zachte boter smeuig en roer er vervolgens de hazelnoten en de groene kruiden door
- Vul een spuitzak met de hazelnootboter en spuit op elk bord een toefje
Haal de gare asperges voorzichtig met een schuimspaan of twee vorken uit het kooknat, laat ze even uitlekken en verdeel ze over de borden
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats