|
Asperge hamrolletjes in fillodeeg |
| |
ingrediënten: |
| |
|
- 8 plakken fillo deeg (diepvries)
- 1 pot groene asperges
- 1 theelepel salie
- 2 eetlepels olie
- 1 ei
- 12 plakjes gekookte ham
|
| |
bereiding: |
| |
|
- Fillodeeg van tevoren volgens aanwijzing in ongeveer 2 uur laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 225°C Halveer de asperges. Plakjesham bestrooien met salie. In elke plak ham 2 halve asperges rollen. Fillodeeg verdelen in repen, zo breed als asperge hamrolletjes zijn.
- Deeg bestrijken met olie.
- Ei loskloppen. Hamrolletjes in 2 plakjes fillodeeg rollen en bestrijken met losgeklopt ei. Vervolgens in midden van oven in ongeveer 10 minuten goudbruin bakken. Warm of koud serveren. |
| |
| |
|
| |
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |