laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kokossoep met scampi en groen asperges
  ingrediënten:
   
    500 gr groene asperges, in schuine stukken gesneden
  • 200 gr champignons in plakjes gesneden
  • 200 gr bamboescheuten (uit blik)
  • 4 kleine trostomaten, ontveld, in kwarten gesneden
  • 16 scampi's, gepeld maar met het staartje er nog aan
  • 5 cm gember, geschild en in reepjes gesneden
  • 4 dl kokosmelk
  • 4 dl kippenbouillon
  • bosje koreander, blaadjes losgetrokken
  • 2 rode pepertjes, van zaadjes ontdaan en in ringetjes gesneden
  • sap van 1 limoen
  bereiding:
    - Breng de kokosmelk samen met de bouillon aan de kook en voeg er de gember en de pepertjes aan toe, laat 10 minuten trekken.
- Zeef de soep en schep er de asperges, scampi, champignons, bamboescheuten en tomaten door en breng aan de kook.
- Laat 10 minuten pruttelen op een laag vuur.
- Breng van het vuur af op smaak met limoensap, peper en zout.
- Bestrooi met koreanderblaadjes en serveer.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats