laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gegratineerde eieren in Mornaysaus
  ingrediënten:
   
  • 8 hardgekookte eieren
  • 6 el verse room
  • 2 el azijn
  • 1/4 l Mornaysaus
  • 50g geraspte kaas
  • 2 el boter
  • 8 el fijngehakte kruiden(peterselie, kervel, dragon, bieslook)
  • peper, zout
  bereiding:
    - Halveer de eieren in de lengte. Neem er de eierdooiers uit en meng ze met room, azijn, zout en peper, tot het een mooie gladde massa bekomt, waarmee u de eiwitten vult.
- Leg ze in een beboterde ovenvaste schotel, bestrooi met de kruiden en giet de Mornaysaus over.
- Bestrooi met geraspte kaas en vlokjes boter. Laat gratineren in de oven, waarbij u de ovendeur open laat. dien zeer warm op.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats