|
|
|
Gegratineerde eieren in Mornaysaus |
|
ingrediënten: |
|
|
- 8 hardgekookte eieren
- 6 el verse room
- 2 el azijn
- 1/4 l Mornaysaus
- 50g geraspte kaas
- 2 el boter
- 8 el fijngehakte kruiden(peterselie, kervel, dragon, bieslook)
- peper, zout
|
|
bereiding: |
|
|
- Halveer de eieren in de lengte. Neem er de eierdooiers uit en meng ze met room, azijn, zout en peper, tot het een mooie gladde massa bekomt, waarmee u de eiwitten vult.
- Leg ze in een beboterde ovenvaste schotel, bestrooi met de kruiden en giet de Mornaysaus over.
- Bestrooi met geraspte kaas en vlokjes boter. Laat gratineren in de oven, waarbij u de ovendeur open laat. dien zeer warm op. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|