laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kip met perzik en tagliatelle
  ingrediënten:
   
  • 4 kippenfilets
  • 2 soeplepels olie
  • 2 dl kippenbouillon (gemaakt met 1 blokje)
  • 3 of 4 niet te rijpe perziken
  • 2 fijngehakte uien
  • 400 g tagliatelle
  • zout, peper, peterselie
  bereiding:
    - Snel klaar en goed voor de lijn.
- Bak de in twee gesneden kippenfilets in de olie. Voeg de uien toe 10 minuten voor de filets gaar zijn. Voeg de kippenbouillon en de geschilde en in schijfjes gesneden perziken toe en laat nog 10 minuten bakken. Voeg zout en peper toe.
- Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking, laat ze uitlekken en schik ze in een krans op een schotel. Leg de kip met perziken in het midden van de schotel en bestrooi met gehakte peterselie.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats