laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tilapiafilet met krokante korst
  ingrediënten:
   
  • 4 tilapiafilets (diepvries)
  • 2 eieren
  • 100 g gehakte gemengde gezouten noten
  • 1 theel. peper
  • 1 theel. paprikapoeder
  • 4 eetl. olie
  • verse dille.
  bereiding:
    - Ontdooi de vis in de koelkast.
- Klop de eieren los in een bord.
- Meng de noten met de peper en de paprikapoeder op een stukje aluminiumfolie.
- Haal de vis eerst door het ei en dan door het notenmengsel (heen en weer schudden).
- Verwarm de olie in de pan en bak hierin de vis aan beide zijden goudbruin en gaar.
- Keer de vis voorzichtig met de spatel.
- Garneer met de dille.
- Lekker met roergebakken ratatouille en gekookte zilvervliesrijst.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats