laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Creoolse salade met zoete aardappel
  ingrediënten:
   
  • 4 zoete aardappelen
  • 1 stengel selder
  • 2 tomaten
  • 2 dl room
  • 1 limoen
  • 2 jonge uitjes
  • kerriepoeder
  • 2 schijfjes ananas
  • vers gemalen peper
  bereiding:
    - Kook de zoete aardappelen gedurende 10 minuten in de schil tot ze beetgaar zijn,snij ze in plakjes.
- Snij de selder en de ananas in blokjes, ontpit de tomaten en snij het vruchtvlees eveneens in blokjes.
- Meng dan de room met de kerrie, het limoensap en de fijn gesneden jonge uitjes, meng de saus met de andere ingredi?nten.
- Werk af met de vers gemalen peper en dien koel op.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats