laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tropische bibber
  ingrediënten:
   
  • 1 blikje tropical fruitmix op lichte siroop (439 g)
  • 1/2 eetlepel olie om in te vetten
  • 1 pakje puddingpoeder
  • slagroom (uit spuitbus)
  • puddingvormpjes, inhoud ca. 2 1/2 dl
  bereiding:
    - Breng een halve liter water aan de kook. Neem de pan van het vuur. Klop het puddingpoeder door het water tot alles is opgelost.
Vet de vormpjes met het kwastje dun in met olie.
Laat het fruit goed uitlekken in de zeef. Hou wat stukjes fruit apart om straks de puddinkjes mee te versieren. Snij de rest van het fruit in kleine stukjes en roer het door het puddingmengsel. Schep het puddingmengsel in de vormpjes.
Laat de puddinkjes ongeveer 2 uur in de koelkast staan zodat ze stevig worden.

- Maak elk puddinkje met een mes langs de zijkanten van het vormpje los, zet er een bordje op, keer het om en schud voorzichtig. Zo komt het puddinkje los en zakt het op het bordje. Versier de puddinkjes met lekker veel slagroom, wat stukjes fruit (en eventueel een parasolletje).
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats