laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Warme ijstaart
  ingrediënten:
   
  • 1 taartbodem
  • 0,5 l sorbet
  • 50 gr geraspte kokosnoot
  • 3 eiwitten
  • bloemsuiker
  bereiding:
    - Klop de eiwitten tot schuim met wat kokosnoot en bloemsuiker.
- Laat de sorbet op kamertemperatuur komen en strijk deze uit op de taartbodem zodat deze volledig bedekt raakt.
- Spreid daarna het opgeklopt eiwit over de volledige oppervlakte van de sorbet. Doe de rest van de kokosnoot hierover.
- Verwarm uw oven voor (grill stand) op 250°C en zet uw taart zo dicht mogelijk bij de grill.
- Haal de taart eruit als het eiwit goed gebruind is en eet onmiddellijk anders smelt het ijs.
Het kontrast koud-warm heeft altijd veel succes !
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats