laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Biefstuk van de haas met champignons
  ingrediënten:
   
  • 4 stuks biefstukken van de haas
  • 500 gr. champignon, verse
  • 4 stuks sjalotten
  • 2 uien
  • 4 el. olijfolie
  • 4 takjes peterselie
  • 1 takje tijm
  • Zout
  • Peper
  bereiding:
    - Biefstuk van de haas is hetzelfde als tournedos.
- Hak de uien, de sjalotjes en de peterselie fijn.
- Snijd de steeltjes van de champignons, was de champignons en snijd ze in schijfjes. Fruit ze op hoog vuur in de olijfolie gedurende 5 à 8 minuten. Naar smaak peper en zout toevoegen.
- Voeg dan het ui/sjalotjes/peterseliemengsel toe.
- Gril de biefstukken 2 à 3 minuten aan elke zij. Voeg peper en zout naar smaak toe, opdienen met de champignons.
- Lekker met frietjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats