| Vlug klaar lente-ui hachee met varkenshaas en caju | 
							
					|  | ingrediënten: | 
			
				
					|  |  | 250 g varkenshaas1/4 bouillonblokje (vlees)2 lenteuitjes1 eetlepel cajunkruiden40 g boter1 eetlepel azijn1 theelepel basterdsuiker1 theelepel bloem
 | 
							
					|  | bereiding: | 
				
					|  |  | Bereiding: 15 minuten - Snijd de varkenshaasjes in plakken van 1 cm dikte.
 - Wrijf het vlees in met cajunkruiden (houd 1 theel. apart) en laat het geheel even trekken.
 - Snijd de lente-uitjes (ook het groen) in schuine stukjes van ca. 2 cm.
 - Verhit 20 g boter in een ruime koekenpan en bak hierin de lente-ui met de suiker op een hoog vuur al roerende goudbruin.
 - Roer de bloem en 1 theel. cajunkruiden erdoor en vervolgens 2 dl water, 1/4 bouillontablet en de azijn. Laat de lente-uisaus op een matig vuur 5 minuten koken.
 - Verhit de rest van de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak hierin de plakjes varkenshaas om en om bruin. Leg ze in de saus en laat het geheel nog 2 minuten pruttelen.
 - Lekker met gekookte aardappelen en peultjes.
 | 
				
					|  | 
				
					|  | 
|   
 
 | 
				
					|  | mail dit recept naar een vriend of vriendin | 
					
			|  |