laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Vlinderpasta met room-basilicum en zalm
  ingrediënten:
   
  • 200 gram vlinderpasta
  • 1 blokje kipbouillon
  • 250 gram broccoli
  • 100 ml witte wijn
  • 1 theelepel grof gehakte peterselie
  • sap van 1 halve citroen
  • 250 tot 300 gram zalmfilet
  • 1 zakje room-basilicum
  • peper en zout
  bereiding:
    - Kook 200 gram vlinderpasta beetgaar in ruim water met 1 blokje kipbouillon.
- Kook vervolgens de broccoli in water. Voeg hieraan een beetje zout toe.
- Snijd de zalm in stukken van 3 bij 3 cm.
- Doe de witte wijn en 300 ml water in een pan en voeg hieraan de peterselie, het citroensap en een mespuntje peper en zout toe. Gaar hierin de zalm gedurende 2 à 3 minuten en giet deze af. Bewaar 50 ml van het kookvocht en vul dit aan met 150 ml water.
- Voeg de inhoud van het zakje room-basilicum toe en bereid de saus volgens de gebruiksaanwijzing. Verdeel de pasta en de zalm over de borden en schenk de saus er overheen. Serveer de broccoli erbij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats