laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Blinde vinken in groentestoverij
  ingrediënten:
   
  • 4 à 6 blinde vinken
  • 100 gr gerookt spek in blokjes gesneden
  • 300 gr broccolimix (diepvries)
  • 400 gr tomatenblokjes (uit blik)
  • 100 gr verse kleine champignons
  • 2 sjalotten
  • 1,5 el kruidentuiltje
  • 2 el boter
  • sausbinder
  • peper en zout
  bereiding:
    - Verhit de boter in een stoofpot en kleur de blinde vinken goudbruin aan alle zijden, voeg de gesnipperde sjalotten en blokjes gerookt spek toe en schep om.
- Voeg de diepgevroren broccolimix en de tomatenstukjes toe, kruid met peper en zout en 1,5 el kruidentuiltje.
- Laat afgedekt zachtjes sudderen gedurende 15 minuten, voeg de champignons toe ( indien gewenst snijdt u ze eerst in twee), en laat nog 10 à 15 minuten sudderen, bind indien nodig met wat sausbinder.
- Schep de groentestoverij rond het vlees en serveer met rijst, aardappelen of pasta.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats