laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Chocoladebrood
  ingrediënten:
   
  • 1 soeplepel Plantaardige olie
  • 1 theelepels zout
  • 300 gr tarwebloem
  • 3 soeplepels suiker
  • 6 gr gist
  • 80 ml Magere melk
  • 40 gr cacaopoeder
  bereiding:
    - Alles samen voegen, kneed 20 min. 30 min rijzen in oven op 50°C.
Druk het deeg plat en bol op, laat deeg 10 min rusten, Maak langwerpig brood van en leg in ingevette bakvorm.30 min rijzen in oven op 50°C.
- Bak 35 min in voorverwarmde oven van 200°C (broodstand)
TIP:
- Voeg er na de 1 rijs beurt 100 gr chocoladedruppels bij. Je kan er ook 1 koffielepel Amaretto bijvoegen, of 1 koffielepel Kersen of sinaasappel likeur.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats