laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Chocoladetaart met peren en munt
  ingrediënten:
   
  • 3 peren
  • 1 dl water
  • 5 el suiker
  • 6 takken munt
  • 60 gr platte kaas
  • 2 el perenalcohol(fucaltief)[color=blue:46f316dd14]
  • Voor de taartbodem :[/color:46f316dd14]
  • 120 gr bloem
  • 2 eieren
  • 3 el chocoladepoeder
  • 1 koffielepel kaneel
  • 60 gr gesmolten boter
  • 50 gr suiker
  • 30 gr vanillesuiker
  bereiding:
    - Pel de peren, haal het klokhuis eruit en snij ze in plakjes, stoof ze met water, suiker en de munt gedurende 3 minuten en laat ze dan in de siroop afkoelen.
- Kneed bloem, chocoladepoeder, eieren, kaneel, gesmolten boter en suiker tot een gladde deeg, giet in de taartvorm en laat 30 minuten bakken op 160°C.
- Laat de peren goed uitlekken en haal ook de munt uit de siroop en leg op de taart.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats