laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pizza met tomaat en bocconcini
  ingrediënten:
   
  • 250 gr kerstomaatjes, gehalveerd
  • 4 bocconcini- kaasjes in vieren gedeeld
  • 1 teentje look, geperst
  • 1 el olifolie
  • 1 jocaccia-brood (ovaal ca. 24 cm)
  • 1/2 portie pizzasaus
  • zout en versgemalen zwartepeper
  • 2 thl verse oreganoblaadjes
  • 1 thl verse rozemarijntakjes
  bereiding:
    - Verwarm de oven voor op 210°C.
- Roer tomaten, bocconcini, look en olie in een kom door elkaar, leg de jocaccia op een bakplaat, strijk de saus erover uit en bak 5 minuten.
- Uit de oven halen en beleggen met het mengsel van tomaat en bocconcinni, zout en peper naar smaak toevoegen.
- Bak 20 minuten of tot de jocaccia krokant is en de kaas gesmolten is.
- Bestrooien met oregano en rozemarijn, in parten snijden en meteen opdienen
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats