laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Brocolli-Quiche (Eventueel Koemelk-Vrij)
  ingrediënten:
   
  • 6 plakjes (volkoren)bladerdeeg
  • 500 gr. brocolli
  • 2 eieren
  • 125 cc. slagroom
  • 100 cc. (biogarde)kwark
  • snufje zout
  • zwarte peper (uit de molen)
  • 1 bosuitje fijn gesneden
  • peterselie
  • De kwark en slagroom kunnen worden vervangen door 225 cc. soya-room.
  bereiding:
    Voorbereiding:
Maak de brocolli schoon en snijd in roosjes. Kook in ca.15 min. gaar en laat uilekken. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Vet de bakvorm in. Verwarm de oven voor op 200 graden (4/5)

Bereiding:
Bekleed de bakvorm met het bladerdeeg en zet 15 minuten in de voorverwarmde oven. Klop de eieren los en vermeng met de room, kwark, fijngesneden bosuitjes, zout, peper en peterselie. Verdeel de brocolliroosjes over de bladerdeegbodem en overgiet met het eier-roommengsel. Bak in 30 minuten gaar in de oven.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats