laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Poacher's pi
  ingrediënten:
   
  • 375 gr bladerdeeg
  • 1 el Engelse mosterd
  • 1 ei om te doreren[color=blue:8d50e9a5a7]
  • **Voor de vulling:[/color:8d50e9a5a7]
  • 175 gr gerookte ham, in stukjes
  • 125 gr rundergehakt
  • 125 gr gekookte kipfilet, in stukjes
  • 125 gr champignons, fijngesneden
  • 1 thl verse tijm
  • zwarte peper en zout
  bereiding:
    - Steek 12 ronde plakjes uit het deeg, vermeng de ham met het gehakt, de kipfilet en de champignons,kruid met tijm, peper en zout. Verdeel de vulling in 6 gelijke porties, bestrijk 6 deegplakjes met mosterd, leg er de vulling op, dek af met een deegplakje en druk de randen goed samen en kerf ze eventueel wat in met een mesje.
- Leg de pasteitjes op bakpapier op de bakplaat, doreer ze met losgeklopt ei, bak ze 15 minuten op 200°C en dan nog 15 tot 20 minuten op 180°C, dek ze eventueel af met bakpapier als ze te snel zouden kleuren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats