|
|
|
Gevulde kwartels met uienkonfijt |
|
ingrediënten: |
|
|
- 8 gevulde kwartels
- 1 dl rode wijn
- 2 el uienkonfijt
- 1,5 dl wildfond
- 2 el boter
- sausbinder
- peper en zout
|
|
bereiding: |
|
|
- Schik de gevulde kwartels in een ovenschotel en verdeel er de boter over.
- Schuif in de voorverwarmde oven op 225°C en laat 15 minuten kleuren.
- Giet er de rode wijn over en laat afgedekt verder gaar worden op 180°C gedurende 15 à 20 minuten , kruid met peper en zout.
- Giet het braadvocht in een steelpan, voeg 1,5 dl wildfond en 2 el uienkonfijt toe en laat 2 minuten goed doorkoken en indien nodig binden met sausbinder.
- Serveer de gevulde kwartels met de saus,kroketjes of hertoginnenaardappels en bonen-spekrolletjes of witloof. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|