laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gevulde kwartels met uienkonfijt
  ingrediënten:
   
  • 8 gevulde kwartels
  • 1 dl rode wijn
  • 2 el uienkonfijt
  • 1,5 dl wildfond
  • 2 el boter
  • sausbinder
  • peper en zout
  bereiding:
    - Schik de gevulde kwartels in een ovenschotel en verdeel er de boter over.
- Schuif in de voorverwarmde oven op 225°C en laat 15 minuten kleuren.
- Giet er de rode wijn over en laat afgedekt verder gaar worden op 180°C gedurende 15 à 20 minuten , kruid met peper en zout.
- Giet het braadvocht in een steelpan, voeg 1,5 dl wildfond en 2 el uienkonfijt toe en laat 2 minuten goed doorkoken en indien nodig binden met sausbinder.
- Serveer de gevulde kwartels met de saus,kroketjes of hertoginnenaardappels en bonen-spekrolletjes of witloof.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats