laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Crémesoep van Joske
  ingrediënten:
   
  • 1 liter runderbouillon
  • 40 gram boter
  • 40 gram bloem
  • 250 gram champignons
  • peterselie
  • 1 dl slagroom
  • 500 gram asperges
  • zout
  • peper
  • 1 plak gekookte ham, 0,5 cm dik
  • 1 ei
  bereiding:
    - Maak van de boter en de bloem een blanke roux, voeg de bouillon toe, de geschilde en in stukjes gesneden asperges en laat de soep gedurende 20 minuten zachtjes koken.
- Voeg de geboende en in schijfjes gesneden champignons toe en de in brunoise gesneden ham.
- Kruid naar smaak, laat nog even sudderen en voeg van het vuur af de room toe die vermengd is met de eidooier.
- Serveer de soep, bestrooid met wat peterselie.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats