laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kabeljauwfilets met dillesaus
  ingrediënten:
   

    4 kabeljauwfilets
    naar smaak peper en zout
    2 citroenen
    1 bekertje room
    1 ui
    1 theelepeltje mosterd
    1 eetlepel dille
    1 teentje knoflook
  bereiding:
    Spoel de vis goed af en dep deze droog. Bestrooi de vis met zout en peper. Verwarm ondertussen de oven voor op 200°C. Vet een oven- schaal in en leg hierin de in ringen gesneden ui. Daarop legt U de moten vis en hierover heen gaat de uitgeperste knoflook.
De room wordt vermengd met zout, peper, dille, mosterd en wat citroensap. Verdeel hierna deze saus over de vis en zet deze 20-25 minuten in de oven totdat de vis gaar is.
Serveer de schotel met plakken citroen erop en desnoods een takje peterselie.
Bij dit gerecht kun U prima doperwtjes en worteltjes serveren met bijvoorbeeld rijst of puree....
Het geheel wordt nog lekkerder wanneer U de doperwten en worteltjes opbakt tesamen met een uitje en wat dille er door heen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats