laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Demoisellekreeftjes met verse kruiden
  ingrediënten:
   
  • 4 demoisellekreeftjes
  • boter
  • 1 teentje look
  • 4 soeplepels gehakte kruiden
  • sap van 1/2 citroen
  • gemengde sla
  bereiding:
    - Stoom de kreeftjes 5 min in een stoompot. Snij ze in twee en verwijder de darm en de maag. Schik ze op een ovenplaat of schotel.
- Hak de look fijn en verdeel over de 4 kreeften. Leg daarna de klontjes boter op het kreeftenvlees, kruid met peper en zout en besprenkel met wat citroensap.
- Overgiet met de kruiden en zet zo'n 8 à 10 minuten in de oven van 180°C.
- Dien de kreeft op met wat gemengde sla.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats