laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gevulde paprika' s met spinazie en geitenkaas
  ingrediënten:
   

  • 2 grote rode papriks' s
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 1 bakje kastanjechampignons
  • 1/2 pak diepvries spinazie
  • 1 ons zachte geitenkaas
  • 1 el pijnboompitten
  • olijfolie
  • 1 tl tijm
  • mespunt nootmuskaat
  • zout en peper
  • geraspte kaas
  bereiding:
    Voorbereiding:
De paprika' s schoonmaken en halveren. De spinazie laten ontdooien in het vergiet. Ui en knoflook snipperen. Snijd de champignons in plakjes.

Bereiding:
Blancheer de paprikahelften ca. 2 min in kokend water. Uit laten lekken. Verhit de olie en bak de ui een paar minuten. Voeg de knoflook en de champignons toe en roerbak het geheel ca. 5 min. Voeg de uitgelekte spinazie toe en roer het goed door. Snijd de kaas in stukjes en roer het door het spinazie-mengsel met de tijm, nootmuskaat, zout, peper en de pijnboompitten. Vet een ovenschaal in met olie. Leg hierin de paprika-helften en vul ze met het spinazie mengsel. Bestrooien met geraspte kaas. Ca. 20 min. in de oven op 200 graden.

Serveertips
Lekker met macaroni of rijst
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats