laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tagliatelle met broccoli, kastanjechampignons en f
  ingrediënten:
   
  • 500 gr tagliatelle
  • 300 gr broccoli
  • 200 gr kastanjechampignons
  • 50 gr ansjovisfilet
  • 3 el olijfolie
  • 2 teentjes look
  • 200 gr feta
  • versgemalen zwarte peper
  • peterselie
  bereiding:
    - Kook de pasta beetgaar, verdeel intussen de broccoli in roosjes, kook ze 3 minuten, giet ze af en spoel er koud water over.
- Borstel de kastanjechampignons en snijd ze in plakjes.
- Laat de anjovis uitlekken en hak deze fijn, verhit de olijfolie en roerbak hierin de broccolie, de kastanjechampignons, de anjovis en de 2 geperste teentjes look,voeg de versgemalen zwarte peper toe.
- Schep de tagliatelle en de in blokjes gesneden feta erdoor.
- Serveer dit gerecht bestrooid met versgehakte peterselie
- Lekker met een frisse groene salade.

TIP:
- Voeg in plaats van anjovis gehalveerde olijven toe.
- Bestrooi het gerecht met pijnboompitten die licht geroosterd zijn in een droge koekenpan.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats