laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Slakken op Italiaanse wijze
  ingrediënten:
   
  • 3 tot 4 wijngaardslakken per persoon
  • plakjes ontbijtspek
  • tomaat
  • lente-ui
  • paprika
  • verse rozemarijn
  • zout en peper
  • knoflook uit de knijper
  • parmezaanse kaas
  bereiding:
    - Rol een stukje ontbijtspek om de slak tot je een mooi pakketje krijgt en herhaal dat tot alle slakken op zijn.
- Leg de pakketjes vlak onder een hete grill (of gebruik een salamander) tot het spek licht krokant is.
- Snijd ondertussen tomaat, paprika en lente-ui fijn en maak dit op smaak met de verse rozemarijn, knoflook, zout en peper.
- Leg de ingerolde slakken op een bedje van dit mengsel, strooi er wat parmezaanse kaas over en laat het gerecht nog even gratineren in de oven tot de kaas gesmolten is.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats