laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Victoriabaars gegratineerd op Ardense wijze
  ingrediënten:
   
  • 800 g victoriabaarsfilet
  • 600 g diepvriesspinazie
  • 20 cl room
  • 4 sneden gerookte (Ardense) ham
  • 4 sneden abdijkaas
  • peper en zout
  bereiding:
    - Laat de spinazie ontdooien in een bodempje water. Knijp vervolgens al het water eruit. Bestrooi met peper en zout en meng de room erdoor. Bedek er de bodem van een grote gratineerschotel mee.
- Dep de visfilets droog en verdeel ze over de spinaziebodem. Leg de sneden ham op de visfilets. Sluit af met de sneden kaas.
- Laat 35 minuten bakken in de op 180°C voorverwarmde oven.
- Zet de schotel daarna even te gratineren de ovengrill.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats