laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Juliennesoep
  ingrediënten:
   
  • 1 l water
  • 1 kleine prei
  • 1 wortel
  • 1 ui
  • stukje selder
  • 20 gr vetstof
  • kruiden
  • 1 bouillonblokje
  bereiding:
    - Groenten schoonmaken en wassen
- Groenten fijnsnijden op een groentenplank.
- Vetstof laten smelten.
- De fijngesneden ui stoven.
- De fijngesneden groenten toevoegen en stoven .
- Water, kruiden en bouillonblokje toevoegen en 20min laten doorkoken .
- Op smaak brengen van de soep .

[b:31ce849a0d] Opmerking : [/b:31ce849a0d]
juliennesoep kan men binden met :
- Aardappelen in de vorm van kleine dobbelsteentjes .
- Vermicelli .
- Tapioca .
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats