laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Vier-kazenpizza
  ingrediënten:
   
  • 125 g camembert
  • 150 g blauwe schimmelkaas
  • 100 g bocconcini
  • 1/2 portie pizzasaus
  • 1 kant-en-klarepizzabodem (doorsnee 26 cm)
  • 1/3 kop verkruimelde parmezaanse kaas
  • 1 tl olijfolie
  bereiding:
    - Oven voorverwarmen op 210°C. Camembert in blokjes van 1 cm snijden, schimmelkaas verkruimelen en bocconcini in dunne plakjes snijden.
- Pizzasaus uitstrijken over bodem; camembert en schimmelkaas over saus verdelen.
- Plakjes bocconcini bovenop leggen en bestrooien met parmezaanse kaas. Deegrand bestrijken met olie.
- Bak 10 min. tot de kazen gesmolten zijn. 5 Min. laten afkoelen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats