laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Ovenschotel: kabeljauw met becamelsaus.
  ingrediënten:
   
  • 1 kilo kabeljauw (filet of staart)
  • 4 hardgekookte eieren
  • 100 g grijze garnalen
  • 100 g emmental
  • klontjes boter
  • becamelsaus (evenveel boter als bloem + melk)
  bereiding:
    - Kabeljauw gaar koken in water of microgolf.
- kabeljauw in ovenschotel leggen (in mootjes), hard gekookte eitjes in 2 doen en verdelen over de overschotel.
- Wat roze garnaaltjes overstrooien

- Becamelsaus maken, wat emmental doorroeren (als ge wilt wat overgehouden garnaaltjes) en over de ingredienten gieten.
- Bovenop nog wat geraspte emmental strooien eventueel wat paneermeel en klontjes boter (becel).
- In de oven laten gratineren.

- Het lekkerste erbij is puree.

Zo, eenvoudig gerecht, maar o zo lekker .
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats