Slavink met gedroogde vruchten |
|
ingrediënten: |
|
|
2 1/2 el Bakken en Braden vloeibaar
4 slavinken
2 uien, in ringen
1 1/2 dl kippenbouillon (van een tablet)
100 g Pruneaux (gewelde pruimen zonder pit, Sun Dream)
100 g abrikozen zonder pit (Sun Dream)
50 g blanke rozijnen |
|
bereiding: |
|
|
Verhit het vloeibare bakvet en bak de slavinken op een halfhoog vuur rondom bruin aan.
Voeg de uien toe en bak ze 3 min. mee. Schenk de bouillon erbij en voeg de pruimen, de abrikozen en de rozijnen toe.
Breng alles aan de kook en laat het vlees op een laag vuur in 15 min. gaar worden.
Serveer de slavinken met het gedroogde fruit. Lekker met couscous en gekookte worteltjes met citroenrasp en gember. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |