laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gebakken scholfilet met prei
  ingrediënten:
   

    400 g scholfilet
    versgemalen peper, zout
    1 el olijfolie traditioneel
    750 g panklare prei
    50 g Campina Botergoud kruidenboter superieur, kuipje +/- 100 gram
    1/2 citroen, in partjes
  bereiding:
    Dep de vis droog, bestrooi ze met peper en zout en bestrijk ze met olie.
Bak de vis in een hete grillpan aan beide kanten bruin en in +/- 7 min. gaar.
Bak intussen de prei in 20 g van de kruidenboter al omscheppend 5 min. Voeg 1/2 dl heet water toe en laat de prei in enkele min. beetgaar stoven. Verdeel de prei en de vis over een schaal en verdeel de rest van de kruidenboter er in mooie krullen over. Serveer met de citroenpartjes. Lekker met aardappelpuree.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats