laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Courgetttesoep
  ingrediënten:
   

  • 1 st. courgette
  • 2 el olijfolie
  • 7,5 dl. Kippenbouillon
  • 1 ei
  • 1 el. Gehakte peterselie
  • 2 el. Gehakte basilicum
  • 2 el. Geraspte Pecorinokaas
  bereiding:
    Snijd de courgette in kleine blokjes.
Verhit de olie in een pan.
Fruit de courgette zachtjes glazig.
Voeg de bouillon toe en kook de soep in ca. 15 minuten zachtjes gaar.
Klop het ei los met de verse kruiden en kaas.
Roer enkele lepels hete soep door het eimengsel en voeg dit dan al roerend aan de soep toe.
Warm de soep nog even door, maar laat hem niet meer aan de kook komen.

TIP:
U kunt in plaats van Pecorino-kaas een zelfde hoeveelheid Parmezaanse kaas gebruiken.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats