 |
|
 |
|
Ovenschotel met schol, courgette en rösti |
| |
ingrediënten: |
| |
|
- 400 g scholfilet
- 2 tl viskruiden met zout
- 500 g courgette
- 1 tl Italiaanse keukenkruiden
- zout
- peper
- 400 g rösti
- 1 dl koffieroom of slankroom
|
| |
bereiding: |
| |
|
Oven voorverwarmen op 225° C. Vis inwrijven met viskruiden. Courgette in plakjes snijden. Bestrooien met Italiaanse keukenkruiden. Achtereenvolgens in ovenschaal leggen: helft van courgette, helft van vis, 150 g rösti, rest van courgette, rest van vis en rest van rösti. De koffieroom erover schenken en in midden van oven in ong. 30 minuten gaar laten worden. |
| |
| |
|
| |
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |
|
|