laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Goudbrasem en verse zalm met basilicum
  ingrediënten:
   



  • 2 goudbrasemfilets
  • 2 zalmfilets
  • basilicum
  • room
  • tomaat
  • visbouillon
  • lenteui
  • chilipoeder
  • olijfolie
  bereiding:
    verse pasta bereiden (500 gr. bloem, 5 eieren, 5 eetlepels olie, peper en zout)
de helft van de basilicum fijn hakken en onder de pasta mengen, drogen
beetgaar koken
lenteui in fijne ringen snijden en aanfruiten, bevochtigen met visbouillon en room, laten inkoken, kruiden met chilipoeder
de brasem en zalm in stukjes snijden en bakken in olijfolie
de saus afwerken met blokjes tomaat en verse basilicum


Afwerking

de pasta op het bord schikken
rondom de gebakken vis
oversausen
afwerken met een takje basilicum
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats