laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Snelle pastaschotel
  ingrediënten:
   

  • 200 g gemengd gehakt -
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel Tomatenpuree -
  • 1 bokaal Spicy Pastasaus -
  • 5 cl rode wijn -
  • 1 fijngesnipperd knoflookteentje
  • 300 g macaroni -
  • 50 g gemalen parmezaan
  • 2 eetlepels fijngehakte verse basilicum -
  • peper en zout
  bereiding:
    Bereiding
Verhit een bruineerschaal gedurende 7 minuten op vol vermogen. Doe het gehakt, de olijfolie en de knoflook erin en verhit gedurende 6 minuten op vol vermogen. Roer de tomatenpuree door het gehakt, giet de wijn erbij en breng op smaak met peper en zout. Meng de pastasaus door het gehaktmengsel, doe het geheel in een afgedekte schaal en verhit gedurende 7 minuten op vol vermogen. Kook ondertussen de macaroni beetgaar. Doe hem in een magnetronschaal en verdeel de gehaktsaus erover. Bestrooi met de parmezaan. Zet de schotel afgedekt 7 minuten in de microgolfoven op vol vermogen. Bestrooi voor het serveren met de gehakte basilicum.

TIP:
Voor deze schotel kan je natuurlijk ook andere pasta's gebruiken.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats