laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gebakken oesterzwammen met aardappelen, vijgen, no
  ingrediënten:
   

  • 12 kleine aardappeltjes
  • 100 gram boter
  • zout en peper
  • 1 deciliter bouillon
  • 4 vijgen
  • 8 oesterzwammen
  • 1 gehakt sjalotje
  • 100 gram notensla
  • 2 eetlepels gehakte peterselie
  bereiding:
    Bereiding:
Kook de aardappelen in licht gezouten water gaar. Laat ze afkoelen en schil ze. Snijd de vijgen doormidden en maak ze warm in een gedeelte van de boter. Snijd de oesterzwammen in stukken en bak ze bruin in de resterende boter. Voeg de aardappeltjes en het gehakte sjalotje toe. Laat deze even mee bakken. Roer de notensla en de peterselie er door en neem de pan van het vuur. Verdeel het mengsel over vier borden. Leg de gebakken vijgenhelften er naast. Smakelijk !
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats