laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tagliatelle met tomatensaus
  ingrediënten:
   


  • 1 ui
  • 2 knoflookteentjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 500 gr gepelde en ontpitte tomaten
  • 1 fijngesneden wortel
  • 1 fijngesneden seldertak
  • peper en zout
  • 1 takje tijm
  • 400 gram tagliatelle
  • blokjes mozzarella
  bereiding:
    Hak 1 ui en 2 knoflookteentjes en fruit deze aan in 2 eetlepels olijfolie. 500 gr gepelde en ontpitte tomaten, 1 fijngesneden wortel en 1 fijngesneden seldertak bijvoegen, kruiden met peper en zout. Voeg er 1 takje tijm bij en laat allen 45 minuten sudderen. De tijm uit de pan nemen en de saus mixen. 400 gram tagliatelle in een grote hoeveelheid gezouten water koken, laten uitlekken als ze nog een beetje vast zijn. Meteen aanmaken met de tomatensaus. In een zeer warme schotel doen. Bestrooien met kleine blokjes mozzarella.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats