laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Mexicaanse rijst
  ingrediënten:
   


  • 200 g rijst (langkorrelrijst)
  • 7.5 dl groentebouillon
  • 1 ui
  • 2 tomaten
  • 1 wortel
  • 50 g erwtjes
  • 2 cl arachideolie
  • 1 takje koriander
  bereiding:
    Bereiding:

Kook de rijst bijna gaar in de bouillon. Dop de erwtjes en kook ze gaar. Ontvel de tomaten en hak ze fijn. Snij de wortel in dunne reepjes. Snipper de ui, fruit in wat olie en voeg de tomaat, de wortelen en de doperwtjes toe.

Fruit even mee. Voeg de rijst toe, schep alles door elkaar en laat nog 5 minuten zachtjes doorwarmen. Garneer met de koriander. Smakelijk !
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats