laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gebakken zalm met Gandaham en zwarte tagliatelle
  ingrediënten:
   



  • 600 gr verse zalm
  • zwarte tagliatelle
  • 12 plakken Gandaham
  • rivierkreeftensaus
  • groene kruidensaus
  • bieslook
  bereiding:
    Bereiding


Tagliatelle koken
De zalm uitsteken (rond) omwikkelen met Gandaham en opbinden met een touwtje
In de oven bakken met olijfolie (20 min.)
de rest van de zalm pureren, mengen met een beetje room en eiwit, kruiden met peper en zout, omwikkelen met een reepje Gandaham en 5 min. garen in de oven
4 plakken Gandaham drogen in de oven (20 min.) op 50?C
rivierkreeftensaus
groene kruidensaus: spinazie cutteren en vermengen met olijfolie


Afwerking

een torentje tagliatelle midden op het bord leggen
hierop de zalmrolletjes
versieren met een plakje gedroogde Gandaham en enkele sprietjes bieslook
rondom de rivierkreeften- en kruidensaus en versieren met de zalmmousse
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats