laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kalkoenschnitzel met kerriesaus
  ingrediënten:
   

    4 kalkoenschnitzels
    zout
    peper
    1 eetlepel rozijnen
    vloeibare magarine
    1 eetlepel (hot)kerriepoeder
    1 dl kippenbouillon (tablet)
    2 dl room
  bereiding:
    voorbereiding:
Bestrooi de schnitzels met zout en peper naar smaak.Week de rozijnen ca. 5 minuten in heet water en giet ze af.

bereiding :
Verwarm twee kneepjes vloeibare magarine in de koekenpan. Wacht tot de grote bellen verdwenen zijn en bak de kalkoenschnitzels in ca. 4 minuten per kant goudbruin en gaar.
Neem de schnitzels uit de pan en houd ze warm. Strooi het kerriepoeder in de pan en fruit ca. 1 minuut. Blus af met kippenbouillon en breng al roerend aan de kook. Voeg de rozijnen toe. Voeg de room toe en laat de saus nog enkele minuten zachtjes koken.

Lekker met rijst en broccoli of sperziebonen.

variaties:
De schnitzels worden extra lekker met kerriesaus met plakjes gebakken appel.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats