laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kabeljauw met Sinaasappelsaus
  ingrediënten:
   

    400 gram kabeljauwfilet
    1 kleine prei
    150 gram verse champignons
    1 eetlepel margarine
    1-2 uitgeperste sinaasappel(s)
    1/8 liter creme fraiche
    dille
    zout en peper
  bereiding:
    Snij de vis in mooie stukken, de prei klein en de champignons in plakken.
Laat de boter in een hapjespan (o.i.d.) smelten, maar niet bruin worden.
Doe de sinasaappelsap in de pan. Als die warm is geworden gaat de vis, de
prei en de champignons erin. Leg een deksel op de pan en laat de vis op
zachte vuur gaar worden (ong. 15 min). Haal de stukjes vis uit de pan,
roer de creme fraiche en de kruiden bij de overgebleven nat en doe de vis
terug in de pan. Alles weer warm laten worden, een beetje dille over de vis
met saus strooien en pan op tafel zetten. Gekookte aardappels en een salade erbij geven.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats