laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Spaghetti met mascarpone
  ingrediënten:
   

    300 g spaghetti
    200 g gerookt spek
    100 g gerookte zalm
    150 g erwtjes
    150 g boontjes
    200 g mascarpone
    parmezaan
    3 dl melk
    1 tomaat
    opletten met zout: er zitten reeds zoute ingredienten in
  bereiding:
    gerookte zalm in fijne reepjes snijden
spek in dobbel steentjes
boontjes reinigen, in twee breken en knapperig koken (slechts in een beetje zout)
de pasta beetgaar koken (per 100 g pasta neem je 1 liter water)
erwtjes blancheren
tomaat concasseren, zout, peper en oregano overstrooien
spek bakken in z'n eigen vet
melk toevoegen en koken,
binden met tempertje (koud water + maizena)
we voegen de mascarpone en de reepjes gerookte zalm toe
niet meer koken
de erwtjes en de boontjes mengen we onder de spaghetti
in voorverwarmde diepe borden de spaghetti opdienen
daarover de mascarpone mengsel gieten
eventueel opdienen met parmezaan en over strooien met een geconcasseerde tomaat
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats