laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Bolo di pan
  ingrediënten:
   

  • 5 gram boter
  • 8 sneetjes witbrood zonder korst
  • 2 deciliter melk
  • 2 eetlepels bloem
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 2 theelepels kaneel
  • 3 eetlepels suiker
  • 1 ei
  • 1 halve eetlepel citroensap
  • 4 eetlepels rozijnen
  • 4 eetlepels sukade
  bereiding:
    Bereiding:
Beboter vier kleine ovenschaaltjes. Week het witbrood in de melk en prak het fijn. Vermeng de bloem met het bakpoeder, een lepel kaneel en twee lepels van de suiker. Roer dit mengsel door het geweekte witbrood. Voeg het ei, het citroensap, de rozijnen en de sukade toe. Roer alles goed door elkaar. Vul de vormpjes met het mengsel en strooi de rest van de suiker en het kaneel er over. Bak ze twintig minuten in een voorverwarmde (200 graden) oven. Serveer de broodtaartjes met een bolletje ijs. Smakelijk !
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats